luni, 7 aprilie 2008

Lazăr, vino afară!

In primul rand sper ca titlul sa nu i se para nimanui blasfemator. Am reusit sa readuc viata in telefonul mobil Ericcson T10s primit de la Andrei. Telefonul il voi folosi pentru a trimite/primi SMS-uri. Am ales acest model pentru ca accepta comenzi AT si pentru ca am vazut ca a mai fost folosit si de altii fara probleme.

Evident, dupa ce mi l-a dat Andrei ( mersi frumos) nu l-am verificat din comoditatea ce ma caracterizeaza. Acum cateva zile l-am bagat in priza, dar surpriza.. nu pornea sub nicio forma. Am vorbit cu Andrei pe net, care mi-a spus ca la el functiona ultima data, deci evident cauza trebuia sa fie acumulatorul. Asa ca am taiat frumos firele de la incarcator si le-am conectat direct la baterie ( sigur am casitgat prin fiabilitate la manevra asta si sunt si mai sigur ca existau si 10 alte solutii mai inteligente, dar alta nu mi-a trecut prin cap), le-am lasat o ora si apoi surpriza... micutul Ericsson are din nou viata in el.



Urmeaza un nou set de lipituri pentru a conecta telefonul la microcontroller si a incerca sa trimit niste sms-uri. Keep you posted :D

3 comentarii:

Cosmin Miron spunea...

Frumos Dane, frumos. Tot asa, cu spor si pasiune! Sa-l duci pana la capat, chiar daca pe parcurs vor mai fi mici probleme. Merita, proiectul ii fain. :)

Dan spunea...

Mersi Cosmin. Sper sa ma tin serios de treaba si sa-l termin mai din timp.

Cosmin Miron spunea...

:)
Te sustin Dane.